Home Porseleinbeschilderen Vrijgezellenfeest Kinderfeestjes Teambuilding Workshops Dagje Amerongen Atelierroute Opdrachten Verkoop materialen Route Contact
Print pagina
Brand de kracht van je team vast op porselein.

Een goede samenwerking binnen een bedrijf is erg breekbaar. Om scherven te voorkomen is teambuilding belangrijk. Het lijkt gevaarlijk om het breekbare aspect van een goede samenwerking te manipuleren en zelfs te beschilderen, maar niets is minder waar.
Dit ervaart u tijdens de porseleinschilderworkshop die in Atelier P&P of in uw bedrijf gegeven kan worden. Tijdens deze workshop kan uw team bijvoorbeeld een eigen beker of een gebaksbordje beschilderen, een tegeltableau (samengesteld uit door de teamleden persoonlijk beschilderde tegels) is ook een mogelijkheid.
De techniek van het porseleinschilderen is voor iedereen uitvoerbaar. Schilder- of tekentalent is niet vereist. Men kan bestaande afbeeldingen door middel van grafietpapier op het geglazuurde porselein aanbrengen en vervolgens inkleuren met de opglazuurverf. Natuurlijk is het ook mogelijk om op basis van eigen ontwerpen te werken. Vanzelfsprekend kan men ook uit de “losse pols” schilderen.
Nadat de afbeelding op het geglazuurde porselein is aangebracht en afgerond wordt dit gebrand in een keramiekoven op circa 800 graden Celsius. Door de hitte versmelten het glazuur en de opglazuurverf. Hierna is het beschilderde porselein vaatwasmachinebestendig.

Groepsgrootte:
In het Atelier maximaal 24 personen en binnen uw bedrijf is dit niet aan een maximum gebonden.

Kosten:
In Atelier P&P tot en met 6 personen €150,00, voor elk persoon meer € 27,50 per persoon voor een 2,5 uur durende workshop, exclusief het te beschilderen porselein/aardewerk, inclusief benodigde schildermaterialen als mede koffie/thee vergezelt door véél lekkers (de versnaperingen tijdens de workshop kunnen in overleg uitgebreid worden met bijvoorbeeld een lunch of kaas met een glas wijn etc.).
Op locatie kosten op aanvraag. Zie ook dagje uit in historisch Amerongen.

Overige mogelijkheden:
Porseleinschilderworkshops kunnen natuurlijk gegeven worden voor alle feestelijke gebeurtenissen, zoals geboorten, verjaardagen, lustra, vrijgezellenfeestjes en ook voor gezelschappen als serviceclubs, families, secretaressedag/collega’s en partnerprogramma’s tijdens congressen etc.

Bedrijfsuitje voor kinderen:
In het voorprogramma van Sint Nicolaas kan Atelier P&P voor de kinderen een mini workshop verzorgen. De kinderen beschilderen dan een beker.
Deze miniworkshop wordt altijd op lokatie gegeven en is niet aan maximum aantal kinderen gebonden

 


Marijke Frank • De Korenbeurs 1 3901 DZ Veenendaal
06-10417577info@atelierpenp.nl